• Вардарски Рид бр.20, Гевгелија
 • 075/30 11 30
 • 350 ден700 ден

  Вино Даска(2/4 лица)

  свинска паршута, свинска печеница, кулен, салама чајна, пермезан, едамер, овчо жолто сирење, биено сирење

  Избери опции
 • 300 ден

  Пиво даска

  пилешки крилца, похован кромид, пилешки прсти

  Додај во кошница
 • 300 ден

  Ракија даска

  таратор, малиџано, луто сирење, тарама

  Додај во кошница