• Вардарски Рид бр.20, Гевгелија
  • 075/30 11 30

Нашата Локација

Посетете Нè

Телефон

Работно Време

  • Пон-Чет: 17:00 PM - 01:00 AM
  • Пет-Саб: 17:00 PM - 01:00 AM
  • Нед: 17:00 PM - 01:00 AM

Контакт

Пратете ни порака

Социјални Медиуми

Повеќе за нас на социјалните медиуми