• Вардарски Рид бр.20, Гевгелија
  • 075/30 11 30

Нова Година 2024

Ние сме подготвени за новогодишната забава! 🎉 Наздравете за годината коjа ја испраќаме и зачекорете во новата година заедно со нас! 🥂 Резервирајте го вашето место и дочекајте ja Новата…

повеќе...

Предновогодишни Забави 23/24

Побарајте понуда за предновогодишна забава со колегите во Lounge Bar & Restaurant De Facto и резервирајте си го омилениот датум уште денес! Број за резервации: +389 75 301 130 или…

повеќе...

ЛОСОС

За рибите, народот вели дека се враќаат точно на местото кадешто се извеле, за да се мрестат, а студиите пак го потврдиле тоа.

повеќе...

Cheesecake mohito

Cheesecakes supposedly originated in ancient Greece and were even served to athletes at the first Olympic Games. Evidence of early cheesecakes can be traced to the Greek island of Samos…

повеќе...

Melomacarona

The word “melomacarono” is made up from “meli” which is honey in Greek and macarono …so what’s the root of that?

повеќе...

De Facto Riverside

DE FACTO RIVERSIDE – Комплетно искуство за сите сетила (наслов) Летна тераса, lounge bar и ноќен клуб Де Факто, Гевгелија ви посакуваат топло, a освежувачко добредојде во секое време! Лоциран…

повеќе...