Ценовници.

Безалкохолни Пијалоци

Изворска нег.

50 ден.

500ml

Кожувчанка газир.

50 ден.

500ml

Роса

80 ден.

500ml

Кока Кола

100 ден.

330ml

Спрајт

100 ден.

330ml

Фанта

100 ден.

330ml

Тоник

100 ден.

330ml

Швепс

100 ден.

330ml

Густи Сок Лименка

100 ден.

330ml

Сода

100 ден.

330ml

Ред Бул

220 ден.

330ml

Алкохолни Пијалоци

Амстел

150 ден.

330ml

Хајнекен

200 ден.

330ml

Хајнекен Зеро

200 ден.

330ml

Скопско

130 ден.

330ml

Скопско смут

130 ден.

330ml

Александарија

800 ден.

750ml

Траминец

800 ден.

750ml

Темјаника

800 ден.

750ml

Розе

800 ден.

750ml

Александрија

200 ден.

187ml

Траминец

200 ден.

187ml

Темјаника

200 ден.

187ml

Розе

200 ден.

187ml

Александарија

800 ден.

750ml

Т’га за југ

800 ден.

750ml

Александрија

200 ден.

187ml

Т’га за југ

200 ден.

187ml

Александрија

1.200 ден.

Бело/Црно/Розе 750ml

Александрија

280 ден.

Бело/Црно/Розе 187ml

Специјал Сел.

1.200 ден.

Бело/Црно 750ml

Моет

12.000 ден.

Моет Ајс

15.000 ден.

Хенкел

10.000 ден.

3L

Дом Перињон

45.000 ден.

Абсинт

120 / 2.160 ден.

30ml / 700ml

Јегер маестер

150 / 3.750 ден.

40ml / 1000ml

Пелинковец

120 / 3.000 ден.

40ml / 1000ml

Узо Цантали

120 / 3.000 ден.

40ml / 1000ml

Апетисани

Бадем

200 ден.

Индиски ореви

200 ден.

Лешник

200 ден.

Индиски Ореви

200 ден.

Алкохолни Пијалоци

Абсолут

150 / 2.700 / 3.750 ден.

40ml / 700ml / 1000ml

Белведере

400 / 7.200 ден.

40ml / 700ml

Вигор

120 / 3.000 ден.

40ml / 1000ml

Греј гус

400 / 7.600 ден.

40ml / 750ml

Урсус

130 / 2160 ден.

40ml / 700ml

Руски Стандард

150 ден.

40ml

Смирноф

150 ден.

40ml

Финландиа

150 ден.

40ml

Коњак

120 / 3.000 ден.

40ml / 1000ml

Шток

150 / 3.750 ден.

40ml / 1000ml

Вињак

150 / 3.750 ден.

40ml / 1000ml

Хенеси

500 / 9.000 ден.

40ml / 700ml

Курвозје

500 / 9.000 ден.

40ml / 700ml

Балантајн

200 / 5.000 ден.

40ml / 1000ml

Димпл

400 / 7.200 ден.

40ml / 700ml

Ј.Б

200 / 5.000 ден.

40ml / 1000ml

Ј.Б

200 / 5.000 ден.

40ml / 1000ml

Карду

450 / 8.100 ден.

40ml / 700ml

Чивас 12

320 / 5.760 / 8.000 ден.

40ml / 700ml / 1000ml

Чивас 18

650 / 11.700 ден.

40ml / 700ml

Џејмисон

200 / 3.600 / 5.000 ден.

40ml / 700ml / 1000ml

Џејмисон Б

320 / 5.760 / 8.000 ден.

40ml / 700ml

Џек Даниелс

320 / 8.000 ден.

40ml / 1000ml

Џони Вокер Р

200 / 3.600 ден.

40ml / 700ml

Џони Вокер б

320 / 5.760 ден.

40ml / 700ml

Најкед Малт

350 ден.

40ml

Фејмус Грус

200 ден.

40ml

Бакарди

150 / 3.750 ден.

40ml / 1000ml

Кап. Морган

150 / 2.700 ден.

40ml / 700ml

Бадел Рум

120 / 3.000 ден.

40ml / 1000ml

Бифитер

150 / 3.750 ден.

40ml / 1000ml

Бомбај Сафир

180 / 3.240 ден.

40ml / 700ml

Гордонс

180 / 4.500 ден.

40ml / 1000ml

Гордонс Пинк

180 / 3.240 ден.

40ml / 700ml

Сакс

120 / 3.000 ден.

40ml / 1000ml

Хендрикс

320 / 5.760 ден.

40ml / 700ml

Сиера

180 ден.

30ml

Гузман

130 ден.

30ml

Мендоси

120 ден.

30ml

Фиеста

120 ден.

30ml

Арчерс

150 / 2.700 ден.

40ml / 700ml

Бејлис

150 / 2.700 ден.

40ml / 700ml

Кампари

150 / 3.750 ден.

40ml / 1000ml

Малибу

150 / 2.700 ден.

40ml / 700ml

Март. Бјанко

150 / 3.750 ден.

40ml / 1000ml