Влезници и Резервации.

На Вашиот Емаил (СМС) кој ќе го доставите при нарачка на влезница или резервација ќе ви биде пратено соодветен ваучер – влезница или резервација после успешна уплата!

Ве молиме не ги споделувајте ваучерите и чувајте ги, и на билетара доставете ги и заменете ги со оригинална карта/резервација!

За било каква информација, помош или проблем Ве молиме побарајте не!

Резервации

Не се пронајдени карти или резервации!