во Defacto

“Криза” за Тоше.

Details

Type: open

Роденденот негов го одбравме само како повод, инаку за концерт со само негови песни, причини не се потребни.
“КРИЗА ЗА ТОШЕ” го крстивме трибјут концертот, на бендот “Криза” и пријателите вокалисти.

Три часа се шетавме низ неговото богато музичко наследство.
Со целата таа младост на бина, со нивната енергија, љубовта на публиката и неговите незаборавни песни се гледа наследството кое и по 100 години ќе живее кај некои други генерации.
Кризата за Тоше никогаш не поминува

test

test stest