Amar Gile.

Details

Type: closed

За да држи журка такт новата, тазе започната нова година, од старт тргнаввме во трета брзина, па го поканивме АМАР ГИЛЕ на 4ти јануари!

Сите спремни да седиме на иста маса, ама да не ќутиме, туку да пееме на цел глас, си беа на една од најголемите музички собиранки во нашиот објект!