About Us.

Презентирајки фузија од концепти, еклектичната атмосфера е создадена за гостинот да чувствува преку секое сетило, додека не достигне целосна уживанција!
Во типична летна вечер, сонцето заоѓа за да започне луда забава и изгрева во 5 часот, за да ја отркие убавината на вардарскиот брег и да додаде дополнителна енергија на нашите party animals!
Кога доаѓа денот, енергијата кружи низ други искуства, патувајќи кон среќата која ја нуди единствената искрена љубов – онаа кон храната.
И пак паѓа ноќта, каде што битовите проаѓаат низ срцата на енергичната публика, шанковите ги точат омилените пијачки и каде што станува јасно – дека ова е уникатно визуелно, музичко и социјално искуство!