Амадеус Бенд.

Информации

Категорија:
Вид: open

Беше тоа огромна радост: АМАДЕУС БЕНД! За прв пат, најавивме МЕГА ЕСЕНСКИ КОНЦЕРТ и тоа на ВАШЕ барање!

По дефиниција, среќа е убавото чувство што обзема кога сѐ е во ред или кога се исполнуваат желби.

Во оваа галерија, ги има и двата наши дела од таа дефиниција.

Ви благодариме од срце ♥