Бојан Маровиќ & Анабела.

Информации

Категорија:
Вид: open

Ретро комбо за дупла забава!
Анабела Џогани и Бојан Маровиќ беа во ДЕ ФАКТО!

Ги вративме спомените од едно поубаво време, ги испеавме и новите хитови во чест на добрата забава и запишавме уште еден убав настан во нашите заеднички мемоари!