Владо Јаневски.

Информации

Категорија:
Вид: open

Беше тоа ден за избор помеѓу Црно тиквешко и Чаирска романтика.

Изборот беше интимен и не го објавивме јавно, но, ни донесе светла топлина во душата, а за возврат си споделивме мали, слатки, но и отровни тајни. Неговите концерти ни се секогаш мелеми.