• Вардарски Рид бр.20, Гевгелија
 • 075/30 11 30
 • 320 ден

  Долчеза

  зелен микс, шкампи, кадаиф, пармезан, магдонос, дресинг

  Додај во кошница
 • 180 ден

  Веге парс

  микс од печен зеленчук, дресинг

  Додај во кошница
 • 200 ден

  Мешана

  зелка, морков, цвекло, домат, краставица, маслинки, сирење

  Додај во кошница
 • Привремен 240 ден

  Далматина

  зелен микс, туна, пченка, црвен граф, кромид, тортиља резанки

  Додај во кошница
 • 190 ден

  Класик

  домат, краставица, кромид, маслинки, сирење, магдонос, дресинг

  Додај во кошница
 • 240 ден

  Цезар

  зелен микс, пилешко месо, кубети, пармезан, сланина, шери домат, цезар десинг

  Додај во кошница