• Вардарски Рид бр.20, Гевгелија
 • 075/30 11 30
 • Привремен 250 ден

  Hard rock бургер

  бургер леб, пелешка плескавица, едамер, сланина, зелена салата, домат, BBQ сос, помфрит

  Додај во кошница
 • 220 ден

  Бургер

  бургер лебче, телешка плескавица, BBQ сос, кромид, зелена салата, домат, помфрит, кечап, мајонез

  Додај во кошница
 • 190 ден

  Де Факто Клуб

  тост леб, павлака, пилешка шунка, кашкавал, сланина, зелена салата, домат, помфрит, кечап, мајонез

  Додај во кошница
 • 180 ден

  Чикен врап

  тортиља, пилешко месо, зелена салата, зеленчул, помфрит

  Додај во кошница