DJ 279.

Информации

Категорија:
Вид: open

Лондонскиот хип-хоп мастер DJ 279, “замеша прсти” во стандардите за хип-хоп забави досега!

Таа сабота ги помести границите на добра журка под влијанија на Велика Британија!

Се реагираше соодветно – со денс до утро!