TRAP DA FUCK UP.

Информации

Категорија:
Вид: open

Некои комбинации се едноставно непобедливи: лепче, ајвар и сирење, Том и Џери и бабата без глава, лето, море и плажа…

Сега додаваме уште една лудница комбинација – Бош11, Де Факто и ТРАП ДА ФАК АП!

Тие што беа, ја паметат датата, си беше луд-ни-ца!