Петар Грашо & Данијела Мартиновиќ.

Информации

Категорија:
Вид: open

Беше ечење за ежење и не можеме да сме повозбудени што тоа ни се случи! А и кој ни брани?

Сите негови НАЈ песни, донесени од Човекот кој ни тече низ вените, НАЈшармантниот ПЕТАР ГРАШО и неговата НАЈслатка “мала плава” ДАНИЈЕЛА МАРТИНОВИЌ на НАЈконцерт во DE FACTO!

21 јуни ќе беше НОЌ КОЈА УШТЕ ЈА РАСКАЖУВАМЕ!