Слаткаристика & Џамбо Агушеви.

Информации

Категорија:
Вид: open

Оваа спојка покажува дека за успех сте си потребни само Вие и вашата пасија!

Дека и со дупнати патики се оди патот, ако целта е јасна! Дека не постојат пречки и предрасуди ако сте едноставно ЦА-РЕ-ВИ во тоа што го правите!
Светот ќе дознае, тоа му е и работа. Вечер која беше без влакна на јазикот, со мноогу живи ноти и отвори едно долго, топло лето, кое ќе го паметиме цел живот!