Dj Nikifor & Galoski.

Информации

Категорија:
Вид: open

Искусниот и докажан музички вајб на водичот низ ноќните патеки во комбинација со енергијата на најбрзо растечката DJ ѕвезда на Балканот!

Квалитетот останува омилен и кај генерациите кои израснаа со музичките патеки на Ниикифор и кај новите клинци кои знаат што е добра музика. Никифор ни е секогаш избор за омилени саботни денсераи.

А од најбараните диџеи и продуценти на Балканот, го издвојуваме македонскиот гениј Галоски, кој истотака ја ужива поддршката на Дејвид Гета, но и други великани како што се Димитри Вегас и Лајк Мајк, Афроџек, Ники Ромеро, Фед Ле Гранд и други.