ЛОЗАНО.

Информации

Категорија:
Вид: open

Со потскокнување од искрена радост, потсетуваме на ГОЛЕМИОТ КОНЦЕРТ на прекрасниот ЛОЗАНО!

Му се поклонуваме на издржливоста низ сите премрежја и за упорноста и задржувањето на квалитетот во бурни времиња!

Фини лица, благодарни за вредностите и квалитетот!

Ова лето ќе го памтиме по Lozano – Vlatko Lozanoski