PAT HEART.

Информации

Категорија:
Вид: open

Ако барем не џускате на неговите сетови, дајте му ги нозете на некој што повеќе му требаат!

Од врвот на Чешката клубска сцена, го претставивме Пат Харт!

Две децении неговата скромност ја владее хаус музиката, а на 13.09 вибрациите се раширија и низ југот на земјава!