Vandal Steve.

Информации

Категорија:
Вид: open

Од царствата на лудориите, од незаборавните журки и афтери на плажите на Зрче, каде владееше летово, од фестивалските ЕДМ сцени по Европа, ви го претставивме авантуристот во елекро денс патеките: VANDAL STEVE!
Беше ноќ за (не)паметење.