Саша Матиќ.

Details

Type: open
Музичарот чии дела потсетуваат дека убавината не се гледа со очите, туку се слуша и чувствува со душата! Првиот јавен настап на Саша Матиќ е во 1994та година на концерт на еден пејач, кој го поканил Саша од публиката на бина, а тој ја отпеал Зајди, зајди!
Со македонска песна започнува неговиот пат!
САША МАТИЌ во ДЕ ФАКТО – мајските ноќи ќе ги исполниме со ваши желби!