Crvena Jabuka.

Details

Type: open

Ве однесовме и во живо во 80тите!

Долго побаруваните ЦРВЕНА ЈАБУКА, нѐ шетаа низ времиња и лирики и нѐ однесоа директно таму каде што љубовта почнува!
Гласот од младоста на многу генерации, музиката од дружбата во едни други времнња, со паркови, вино и гитара, разбуди емоции кај многу носталгичари!