Нова Година 2020.

Details

Type: open

Како за прв пат, беше бомбастично за сите нас!
Си го сефтосаме заедно овој фин пресврт, оваа промена на декада, си поставивме нови цели и заедно ќе си растеме и понатаму.

Баш со оние со сакавме кои да наздравиме точно на полноќ, за сите нови предизвици, ни беа таму.
Да си доаѓате уште многу години